Black Friday helyett....

Ismét elérkezett az amerikai eredetű Fekete Péntek, a különféle üzletek, internetes webáruházak már napok - sőt, hetek! - óta bombáznak bennünket a "kihagyhatatlan" ajánlatokkal. Nem mennék bele mélyebben ennek a pszichológiai hátterébe, mert tavasszal a Glamour-napok kapcsán már kitértem erre.

Nem mondom, hogy ne vásároljatok ma semmit, mert lehet spórolni azzal, ha valamit ma sokkal jobb áron tudtok megvenni, amire egyébként is szükségetek lenne, de legyetek résen, mert könnyű csapdába esni...

Ha mégis új ruhára vagy kiegészítőre vágytok, mit szólnátok hozzá, ha azt mondom, már ott van a ruhásszekrényetekben? ;)

Ha azt az időt, amit a bevásárlóközpontokban a tömegben tolongva töltenétek, valóban magatokra szánjátok és előhívjátok a bennetek rejlő kreatív erőket, nem kell túl sok eszköz ahhoz, hogy a régi, megunt, itt-ott picit hibás vagy kopott ruhadarabokat felújítsátok! Varrni tudók és varrógéppel rendelkezők előnyben (mellesleg az egyik szupermarketben pont ma 50% akció van egy elég jó minőségű háztartási varrógépre, ha valaki épp ebbe szeretne befektetni :D), de azok se keseredjenek el, akiknek sem eszközük, sem szabás-varrástudásuk nincs, mert pl, gombot felvarrni nem nagy ördöngősség, és ennél nem nehezebb felvarrni 1-1 gyöngyöt sem a ruhára.

Különleges akciók helyett én most ajándékba hoztam nektek egy inspiráló képgyűjteményt, hátha kedvet kaptok az alkotáshoz, ezáltal időt és pénzt spórolva juthattok új ruhadarabokhoz, kedvetek és egyéni ízlésetek szerint. :)

 

 

 

A képre kattintva megnyílik a galéria, ahol számos ötletet találtok. Ha még többre vágytok, bátran szemezgessetek ti is például a Pinterestről, én is ott gyűjtöttem ezeket a fotókat.

 

Szeretettel:

Tünde